Update uit China!

Hoi kawaii liefhebbers! Hierbij een kort berichtje uit China. Ik had dit eerder willen doen maar de toegang tot mijn blog is hier slecht, de site is vaak geblokkeerd, zoals facebook en twitter in China ook geblokt zijn door de overheid. Hmm… balen! >_< Nou ja, aan de andere kant… ik heb ook niet zoveel tijd, want we doen allemaal leuke en bijzondere dingen ^_^! Jullie houden dus nog een verslagje van me tegoed als ik terug ben ^_^.

Op dit moment ben ik in Lijiang. Dit ligt in de provincie Yunnan in zuidwest China. Het is hier heel erg mooi, maar wel super druk want het is een grote toeristische trekpleister. Maar ach, wel leuk en we proberen de rustige plekjes op te zoeken! Hiervoor waren we in Dali, Kunming, Jiuzhaigou en Chengdu, vanwaar we weer allemaal verschillende dagtrips hebben gemaakt met bus, trein, fiets en lopend (honderden kilometers leggen we af… eigenlijk zelfs duizenden ^^). We beklimmen bergen, hebben panda’s gezien, ontmoeten mensen uit de hele wereld, zien allerlei tempels en mooie gebouwen, shoppen tot we er bij neervallen, spelen badminton, tafeltennis en honderden potjes Uno en proberen allerlei verschillende snacks en gerechten… soms valt het mee en soms tegen ~_^.

Het kawaii shoppen gaat ook heel goed (en is zooooooooo leuk)! Ik heb al allemaal leuke inkopen gedaan en naar Casa MostCutest gestuurd en we zijn nog niet klaar… hierover later meer. Het zal wel even duren voordat deze spulletjes in NL zijn aangekomen, dus we moeten even geduld hebben…. Ik zal later nog uitgebreid bloggen over mijn China-Shop avonturen. You’ll love it!

Volgende week vliegen we alweer naar NL, maar voor die tijd…: A.s. zaterdag, 10 november, staan Lisanne, Marjan en Hannah namens MostCutest.nl op Holy Stitch in de Blokhuispoort in Leeuwarden. Als je zin hebt om alle kawaii spulletjes in het echt te bekijken… kom dan zeker even langs want Holy Stitch is een superleuk evenement met ook allemaal andere leuke shops. Je bent van harte welkom en ik ben heel benieuwd hoe het zal zijn en naar de verhalen achteraf van de dames die me gaan vertegenwoordigen. Het wordt super leuk! (en ik ga het echt wel missen…)

Vanaf 14/15 november kun je vervolgens weer een update op MostCutest.nl verwachten. Wat er dan binnen is, moet ik nog even afwachten, maar in ieder geval zal er een grote update zijn van Popin Cookin, Fuwa Fuwa klei en Kutsuwa eraser kits! Houd de nieuwsbrief en facebook en twitter in de gaten! ^_^

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: